od dokonalej24
pát 8. bře 2013 7:11:52
pát 8. bře 2013 7:11:52
edge by mě taky zajímalo , setkal jsem se s tím jen na full t. 

Moderátor: PanTau
Je to nejaká výhoda nad súperom. Či už pozícia, alebo skúsenosť, prípadne ínédokonalej24 píše:edge by mě taky zajímalo , setkal jsem se s tím jen na full t.
Ahoj,danielkakreft píše:Neviem, či je to na tému, ale viete, nejaké jednoduché spôsoby, ako si pamätať všetky pravidlá pokru?? (im nováčik)
Obvyklé to rozhodně není. "Pass" se říká místo "Fold" aby nedošlo k záměně s podobně znějícím "Call". Z toho plyne, že nemá logiku používat to slovo místo "Check", které se s ničím neplete.McDHell píše:Se zájmem si procházím slovník a klobouk dolů před takovým objemem práce.
Narazil jsem na pojem "pass", který jsem měl také vždy za "fold", ale v záznamu z nějakého turnaje hraného na evropské půdě jsem opakovaně slyšel dealerku hlásit "pass" i v případě, že hráč, který nečelil sázce, checkoval, v tomto pojetí šlo tedy o check/fold. Je to v evropských luzích a hájích obvyklé, nebo šlo o nějakou odchylku od jinak běžné terminologie?
je to ve hře Blind vs Blind, kdy v neotevřenym potu ze SB dorovnáš s plánem vsadit skoro na kařdym flopukuni.xicht píše:vážně luxusní věc ten slovník, klobouk dolu LudvikCS jen jeden pojem tam hledám marně, jedná se o LIMP/STAB (případně se omlouvám za špatný pravopis ale většinou to vidím napsané takhle). ani v L ani v S to není
Ďakujem. Budem musieť spraviť priebežnú editáciu slovníka, chýba tam ešte viacero pojmov.kuni.xicht píše:vážně luxusní věc ten slovník, klobouk dolu LudvikCS jen jeden pojem tam hledám marně . . .