od 7Torrrr
sob 15. zář 2012 4:03:19
sob 15. zář 2012 4:03:19
zdravím, řeším teď takový problém.. je mi 18 let, a v pokeru jsem měl docela dost vyděláno (bohužel jsem vydělané peníze rozházel za blbosti) rozhodl jsem se ale, že na začátku září začnu bydlet v Praze a hrou se prakticky živit, ovšem měl jsem jen 20K a zkoušel živé cash games (což je blbost, ale já je porážel a byl jsem moc hrdý na to abych si připustil, že bych byl z delšího hlediska v mínusu) no.. přestěhoval jsem se, 3K dal na školu, 4K na nájem, něco na jídlo, pití, opencard atd. atd. .. chodil jsem za zbylé peníze hrát živé cash games, byl jsem mírně v plusu, ale jednu noc jsem se dostal do mínusu na limitu 10/20 kde jsem schytal bad beat a prohrál docela dost peněz.. odešel jsem, vzal další peníze a šel si sednout na 25/50 (money management není zrovna moje silná stránka
) na tom limitu jsem se celkem uklidnil a hru zvládal, dostal skoro na nulu za ten den, a pak přišla hra na kterou asi nikdy nezapomenu.. v potu hodně peněz, já AKo , po flopu hrozila flush draw a já měl trefeného krále, (byli jsme tři) jednoho se mi z toho potu podařilo dostat, druhého ne, na turn přišla karta mimo barvu, já all-in (věděl jsem, že soupeř drží flush draw, stejně tak jako ten, kterého jsem vyhnal (později mi to přiznal)) soupeř call.. přátelsky jsme si ukázali karty a chtěli se domluvit na dealu, že by se jelo třeba 3x, to mi navrhl.. ale já věděl, že první, který byl mimo hru měl taky flush draw, takže to jsou další dva mrtvé outy pro soupeře.. a moje hlavička začala přemejšlet tak, že v potu je velká částka, soupeř má hrozně malou šanci mě porazit, tak jsem se (já idiot xD) rozhodl pro to, že žádná dohoda nebude.. na river samozřejmě flush
... ta hra mi to všechno tak znechutila :/ vím, že se mám vyrovnat s variací a do tak velké hry jsem se neměl vůbec pouštět.. ale co bylo, bylo.. co dál? myslím, že mám dvě možnosti a) skončit (což ale nechci, jelikož mám řekl bych dobré hráčské schopnosti, ale velké nedostatky v money managementu) b) vložit nějakou částku do online a zkusit se zlepšovat v managementu, ale už moc peněz nemám c) půjčka.. ( vydělal bych pokud bych si stanovil pravidla, ale zažínat půjčkou se mi moc nelíbí) ... pokud by někdo věděl o možnosti d , byl bych vděčný xD popř. jakou možnost by jste mi doporučili.. díky za odpovědi.. a příště se budu snažit být stručnější 

Naposledy upravil(a) 7Torrrr dne ned 5. říj 2014 17:59:24, celkem upraveno 1 x.
,,Scared money is dead money."