začátek - ATo bych bvb zvednul, na SB limpera máš pozici.
8:00 - QQ bych re-raisnul víc, tak na 270. Flop můžeš buď c-betnout nebou checknout. C-bet měníš QQ v bluff, ale je otázka, jak si věříš na nějakou check/call lajnu.
8:30 - KTs tady většinou overlimpju
10:00 - tady se mi overlimp s ATo pro změnu nelíbí, za mě fold.
KTs vs ATo - KTs máš zadní pozici a mnohem častěji tě to trefí nějak hard. KTs může trefit dvěma kartama FD, OESD, což ATo nemůže. No a ještě s ATo je mnohem větší pravděpodobnost, že nebudeš v pozici a že tě někdo z dalších soupeřů vykopne raisem - menší šance se na ten flop vůbec dostat.
12:40 - TT na turnu bych asi checknul, to tu handu měníš v blaf, no je otázka, proč to dělat do dvou lidí. Samozřejmě se tím taky bráníš proti nějakejm fiktivním draw, ale za mě check turn.
13:10 - QTo bvb bych open raisnul nebo limp leadnul, never fold za mě. Teda bejt soupeř nějakej hyper agresivní, tak asi fold, ale readless bych si ho začal testovat, co si na něj můžu dovolit.
13:45 - AQo je těžký, asi bych callnul a hrál fit or fold. Manuální re-raise se mi s těmito stacky nezdá být moc dobrý a push přestože určitě hratelný, nemusí být podle mě nejvíc +EV lajna. Ale je jednoduchá a proti jeho range určitě hratelná, jen si myslím, že call by z něj, přestože OOP, mohl vymlátit víc čipů, protože trefený AQ mu bude dominovat velkou část jeho range. Četl jsem si roy4lpl4yorův koment ve fóru 25/50 a nějak mi vyšlo, že i on by tu volil call, ale možná že se mýlím, on tam psal hlavně pro defendování vs. EP a tady ten raisor je už na buttonu, tak se ten re-raise začíná zdát být hratelnější, ale přesto za mě spíš ten call.
14:20 - 88 ship it

Takový nuts 5-handed za 10BB, to bude unexploitable.
15:20 - AQo ship it

Když tu pošleš range {JJ, AQo}, tak to výjde proti jakejmkoliv běžnejm i neběžnejm calling rangím a pokud si soupeř všimne (jak, to nevím

), že v té situaci pushuješ jen JJ a AQ, bude to pro tebe ještě lepší, protože si najednou uvědomí, že i call s TT je mu tu pěkně na hovno. To AQ samotný by ti pozorní hráči sekali s pocket párama (na 1.5$ limitu jsem ještě žádnýho neviděl, btw

), ale když tam dáš i JJ, tak najednou máš dvoukaretní unexploitable range i pro ně. Monster handy si pak můžeš dát do raise/call range a vybalancuješ si to suited broadwayema a ATs-AJs třeba.
AQ.jpg (40.2 KiB) Zobrazeno 1446 x
cca 11% šance, že tě tam někdo dominuje.
15:40 - Q9s bych hrál raisem nebo aspoň limpem.
19:30 - AQs je otázka, jestli to nechceš radši poslat, jestli je raise/call lepší, možná chytneš něco, co dominuješ, ale taky ti tam přiletí navíc nějaký pocket páry, tak nevím. Za mě raise/call s AQs asi na pozdnější pozici, kdy mě budou re-stealovat trochu víc loose.
20:55 - ATs bvb bych možná i raise/calloval, ale ti ICM tam zlobí, tak push je myslím taky dobrej, třeba i lepší.
21:35 - AA tak občas takto raisni i něco semi-slabýho jako KJs a uvidíš, jak se k tobě pohrnou čipy. Buď ti ty stealy budou procházet s KJs nebo dostaneš častěji zaplaceno s AA...
22:30 - 44 je trochu loose, ale hratelný to bude, je to pocket pár, jseš skoro jistě napřed.
23:45 - AQo nemusí bejt dobrej re-steal. On raisuje, protože chce terorizovat bublinu. I když velkou část range odhází, ty na ten re-steal budeš pořád asi ztrátová. A jemu se může skoro i oprávněně zdát, že na call už má pot odds skoro s čímkoliv. Já bych to do fishe neriskoval a foldnul bych pre.
24:30 - To A6s bych asi poslal proti tomu limpu.
25:00 - AQs nevím, útočíš tam na hráče, co raise/calluje K4s na bublině a riskuješ točku dvou čtyřtisícovejch stacků, nevím, jak moc +EV je poslat 20BB deep AQs, když ten člověk ti to může vycallovat třeba s pětkama nebo s KJs.
Tam dál už trochu používáš ninju, tak není vidět, co děláš, ten overbet s AA ne turnu se mi ale nelíbil a zdálo se mi, že tam zařval nějakej rozrážeč, to by nebyl dobrej fold...
31:20 - Ty pushuješ AA 20BB deep na bublině? Není lepší indukovat re-steal?
32:30 - proti těmhle hráčům ty 17BB deep pushe asi nebudou moc super, jak to takhle na bublině snapne s AJs, tak to asi nebude moc +EV pro tebe hrát. Oni nechápou, že tu mají složit i AK...
36:30 - No to QQ se mi nelíbí, zbytečně malej raise preflop, malej c-bet a pak z ničeho nic overbet allin, to se není moc čemu divit, že ti to složí. Jinak že se ti moc flop nelíbil, to byla dobrá hláška
67S push nebo call.