Pražák?Mr.M@r píše:10k$/rok je pořád jenom přivýdělek

Moderátor: kacvo
Pražák?Mr.M@r píše:10k$/rok je pořád jenom přivýdělek
tak zas beru že v Praze más o kousek dráž než u náshoacin píše:Pražák?Mr.M@r píše:10k$/rok je pořád jenom přivýdělek
tak já měl namysli 5k turnajů/měsíc, ne profit/měsícShagy1710 píše:50 turnajov za hodinu 9max ? WTF to 40 tabluje. Take cislo nikdy nedosiahnes. Hlavne nie na 15$ kde ten trafic je ubohy.
300 tunajov 9max 15$ za den je kus nerealne.To by musel hrat cez 10 hodin aj viac aby nieco take dokazal.A multi tablit aspon 20 stolov aby to bolo realne. 5k $ je absolutne nerealne na 15$ v dnesnej dobre. Hry niesu tazke ale problem je v traficu.
Neviem ci RP mal niekedy mesiac na 9manoch cez 5K $ A to hral v dobe kde bol na tieto hry traffic
Tych 50 turnajov das na 6 max HT pri 10-12 stolov.
Podle mě to je dost důležité...když tě nebude bavit čistit hajzli ve vlaku, tak je to v podstatě jedno protože je budeš čistit pořád stejně/podobně a budeš za to mít stejné peníze. Ale pokud budeš zapínat session s nechutí tak pochybuju že budeš hrát svoji A-game...chiko23 píše:tak zas beru že v Praze más o kousek dráž než u náshoacin píše:Pražák?Mr.M@r píše:10k$/rok je pořád jenom přivýdělek![]()
.... proč se pořád řeší to jeslti to člověka pořád bude bavit nebo ne..... mě by třeba bavilo jezdit s rolbou na zimáku ale když za to máš 5000 měsičně tak tě to může bavit sebevíc ale nebudeš to dělat...... vím nejlepší je když tě práce kterou děláš i baví ale musíš i vydělat přece a spočítat si kolik budeš mě času na to co tě baví .......já bych ze svejch známejch spočítal lidi na prstech 1 ruky co říkaj že je jejich práce baví .....prostě podlemě odehrát si svejch -5-6 hodin ...a pak můžu dělat to co mě baví...v životě podlemě nejde dělat jen to co tě baví....pak by ses na nic netěšil.... a myslím že ten poker tě zas tak ukrutně bavit nikdy jen tak nepřestane....určitě si ho člověk neznechutí tolik jako kterou koliv jinou práci která nebaví 95% lidí a mají za to 3x mín peněz třeba.....tohle bych vážně neřešil a myslím že to je ten poslední problem....horší je ta legislativa...životnost formátů...danění atd...
Luky píše: edit: Ale možná že jestli půjdu sám někam za čas žádat o práci a uvidím nástupní plat, tak raději budu 14 hodin denně mrskat 1$ DoNy
Tak samozřejmě je to jak kdo žeaspire píše:Nedavno som bol na pohovore (sice len u nas vo firme, ale ine oddelenie, iny manazer atd).
A kedze mi o nic neslo, tak som to bral pristupom, ze mozem zmenit pracu, ale nic ine sa vyrazne nezmeni, tak budem to brat uvolnene. Pri otazke hobby som odpovedal poker a pri otazke dream job mu vravim ze poker pro.
Usmial sa a povedal: To som este na ziadnom pohovore nepocul, ale zaujimava odpoved, preco nie? Minule som videl nieco v telke. Tocia sa tam velke peniaze, hrali na dakom ostrove, takze clovek asi aj pocestuje. Aspon si mi dal uprimnu udpoved a nie ako 100 ludi pred tebou naucene frazy.
Postupil som do druheho kola, tam uz boli lepsi kandidati takze ma nevybrali, ale o to nejde, chcel som skor povedat ze, nie vsetci sa nato divaju zle a na pohovore casto staci ako povies odpovede a nie co povies.
Dieru v zivotopise nevidim ako prekazku.