Moderátor: kacvo
Super budu se těšitWayne99 píše:Pivko v Pegasu nemůžu odmítnout, zaznamenáno v kalendářiKonečně se dozvím, za co to ten stanekmates kope
TAk teraz je akcia a traffic je dost dobry na 15$ co som pozeral.Hrat teraz 7$ je dost spatne. Tam teraz najdes vela easy stolov.alkaatch píše:Idealni nabrat zase sebevedomi na 7$ a pak se vratit na 15$ uz s lepsim mindsetem. Klidne obcas mixni 15$ do session, ale jen kdyz se na to budes citit...
To bych byl velice rád. Budu doufat, že budeš mít čas a aspoň na chvilku se stavíšmedvidek98 píše:Jina zkusim dojit na pivko
Před dvěma lety to byly tzv. 16ky, které byly považováné za gold mine. Jednak z toho důvodu, že poměr fishí a regů byl velice snesitelný a především proto, že rake byl pouhých 6,67%, čemuž nekonkuroval žádný takto nízký buy-in.stanekmates píše: Taková otázečka. 9many se hrávali s rakem 15+1? A Teď se hrají 13,89+1,11? To zvýšili rake?
Si to spočítejstanekmates píše:RP4: Tak to se nedivím, že všichni regové přešli na 6maxy. Tam se rake snížil na všech BI. Ty 9many turbo to schytali nejvíc. Kolik si myslíš, že může tohle zvýšení rake snížit ROI?
O hráči s profitem cca 260.000$ (i s předpokládaným RB) si troufnu říct, že je to superreg.gabor5 píše:Superreg je trosku silne slovo![]()
Z grafu jasne vidiet ze 180K nahral v casoch ked stacilo mastablit a valuebetovat AA proti rybam. Teraz je RB pro na 7$...
Tak mi to vychází o 1,3% nižší ROI vlivem většího rake na 15ckách.Roy4lpl4yor píše:Si to spočítej, je to čistě matematika.
Myslím, že jsem si ten výpočet kdysi dělal a jestli si dobře pamatuji, tak to bylo přibližně 1% ROI.
Kdyžtak mně může nějakej matematik opravit.