Moderátor: kacvo
Bustnout znamená všechno prohrát. .Martin asi naráží na to, že teď je v plusu jen kvůli bonusům. Nicméně neznám moc takových kteří by měli takovouhle trpělivost se učit atd., takže jsem si jistý že to otočíLeragaco píše:Z reakcie ostatnych predpokladam, ze to malo byt, ze ho cely vyberies? Pokial to je ono tak vazne neblazni, ja mam odohrane tolko co ty a tiez niesom plus, ako pisu ostatny to pojde, aj ja tomu verim, neviem kedy persne, ale verim tomu. Zatial povazujem aj za uspech ze somo v podstate BE, drzim sa stale pri nule, +- par dolarov, na jednej strane ma to hneva, lebo neviem ist do plusu, ale na druhej, nejdem ani do minusu, vdaka rakebacku som +100$, takze parada, vydrz a to pride, musime verit!!!
Luky keby si vedel ako som ja zacinal, vlozil som si 10$ spravil asi 50 prehal, potom som si vlozil dalsich 10 spravil 100 prehral, potom 50 zas vyhral asi na 100 prehal, zas vlozil a prehral, a ked som mal asi 40$ vybral som ich, zmenil hernu a potom to uz slo, vyhral som, kupil HM a stale nieco ostalo, zacal hrat DoNy a teraz sa smochtim stale na nuleLuky píše:Bustnout znamená všechno prohrát. .Martin asi naráží na to, že teď je v plusu jen kvůli bonusům. Nicméně neznám moc takových kteří by měli takovouhle trpělivost se učit atd., takže jsem si jistý že to otočíLeragaco píše:Z reakcie ostatnych predpokladam, ze to malo byt, ze ho cely vyberies? Pokial to je ono tak vazne neblazni, ja mam odohrane tolko co ty a tiez niesom plus, ako pisu ostatny to pojde, aj ja tomu verim, neviem kedy persne, ale verim tomu. Zatial povazujem aj za uspech ze somo v podstate BE, drzim sa stale pri nule, +- par dolarov, na jednej strane ma to hneva, lebo neviem ist do plusu, ale na druhej, nejdem ani do minusu, vdaka rakebacku som +100$, takze parada, vydrz a to pride, musime verit!!!
stanekmates píše:Luky, Legaraco, elSabi(CZ), davmus13, Hypno, Antiperla, LudvikCS.
Díky Vám všem za podporu, kterou mi dáváte. Bez Vás bych to možná vzdal.
Byl jsem asi nějak přecitlivělí. Roll bych nechtěl bustnout, ale chápete, teď se doopravdy nějak nedaří, tak z toho nejsem zrovna nadšený. Omlouvám se za takový poraženecký řeči. V rollu mám kolem 100BI.
Od pátku jsem něco oderhrál a dopadlo to ještě hůř než doposud, downswing se mě drží jako klíště, už se těším, až to pomine. Určitě dám na vaše rady, do Silvera mi zbývá necelých 100VPP a mám na to 3 dny, a celkem dost času, tak to zvládnu uplně s přehledem. Po skončení měsíce postnu výsledky za listopad a udělám si tzv. studijní volno. Přes víkend jsem rozjel znovu replayer (trvalo mi to asi dvě hodiny), takže dokončím Silvera a budu se učit z HH a hledat chyby.
Požádal jsem kamaráda, aby mi pomohl se skypem, ten jsem dohromady nedal. Potom by jsme mohli trochu komunikovat i přes něj. Uvidíme jak to půjde.
Teď jdu dělat statistiky a analyzovat handy. Výsledky sem samozřejmě postnu ještě dneska.
Ještě jedno Vám chci poděkovat za podporu, moc si toho vážím. Díky moc
Máme ťa radi Martinstanekmates píše:Luky, Legaraco, elSabi(CZ), davmus13, Hypno, Antiperla, LudvikCS, Bandit Queen.
Byl jsem asi nějak přecitlivělí. Roll bych nechtěl bustnout, ale chápete, teď se doopravdy nějak nedaří, tak z toho nejsem zrovna nadšený. Omlouvám se za takový poraženecký řeči. V rollu mám kolem 100BI.
Od pátku jsem něco oderhrál a dopadlo to ještě hůř než doposud, downswing se mě drží jako klíště, už se těším, až to pomine. Určitě dám na vaše rady, do Silvera mi zbývá necelých 100VPP a mám na to 3 dny, a celkem dost času, tak to zvládnu uplně s přehledem. Po skončení měsíce postnu výsledky za listopad a udělám si tzv. studijní volno. Přes víkend jsem rozjel znovu replayer (trvalo mi to asi dvě hodiny), takže dokončím Silvera a budu se učit z HH a hledat chyby.
Požádal jsem kamaráda, aby mi pomohl se skypem, ten jsem dohromady nedal. Potom by jsme mohli trochu komunikovat i přes něj. Uvidíme jak to půjde.
Teď jdu dělat statistiky a analyzovat handy. Výsledky sem samozřejmě postnu ještě dneska.
Ještě jedno Vám chci poděkovat za podporu, moc si toho vážím. Díky moc
LudvikCS píše:Máme ťa radi Martinstanekmates píše:Luky, Legaraco, elSabi(CZ), davmus13, Hypno, Antiperla, LudvikCS, Bandit Queen.
Ještě jedno Vám chci poděkovat za podporu, moc si toho vážím. Díky moc![]()
Ja do obhájenia statusu silver star musím ešte odohrať 300VPP. To je 390 odohraných 45man SNG. Ale narozdiel od teba ja môžem hrať celý deň v kuse lebo nič iné na práci nemámAle dobré študentské časy sa mi pomali krátia
Přítelkyně mě v pokru velice podporuje, vnímá mě, poslouchá když ji něco vysvětluji (i když vím, že mě mockrát třeba ani nechápe, ale miluju na ní, že se snaží to pochopit a ptá se), má založených víc učtů na online hernách než já. Teď ale bude dělat maturitu, tak se věnuje hlavně škole. Myslím si, že ju poker taky trochu bavíelSabi(CZ) píše:hey mates,
musíš přítelkyni vysvětlit, že až to začne sypat tak ty nervy za to teď stojí, ta moje to sice nepochopila ani když jsem loni trefil 1000usd za první místo a pár druhých a třetích a čtvrtých v řádech stovek usd:-) a jeli jsme na dovču na Sardinii, a teď poslouchám proč si nemůžu najít radši normální práci a hrát poker:D![]()
když nad tím tak přemýšlím, asi bych ji měl vyměnit:D![]()
( teď tě ale nenavádím k ničemu podobnýmu) třeba by mi ten klid to 1 procentíčko v ROI udělal navíc:D
![]()
jinak držím pěsti, já jsem neměl nervy na to drbat se na těch micrech s takovým rakem:D![]()
si vezmu 2% ROi co mám na 7kach po 2 tis. hrách...na 1,5kách bych byl BE
![]()
![]()
to je fakt o nervy ty micra:D
Já ji potkal na tom stole jak jsem ti říkal a vypadalo to, že je celkem tight. Označil jsem ju v domění, že jsi to ty hned, a potom jsem se divil, když jsi mi napsal, že to je tvoje přítelkyněLeragaco píše:stanekmates: mna k pokru dostala priatelka, musim povedat, ze na zaciatku bola ovela lepsia ako ja, vysvetlovala mi ako mam hrat atd, aj ked nie moc najlepsie, ked sa nato spatnem pozriem, ale na druhej strane ja som o pokri nic nevedel
Samozrejme ja som zacal citat clanky a videa a ona nie, takze sa salo to, ze teraz rozumiem pokru ja lepsie ako ona, moja priatelka je taky malicky gamblerno na druhej strane ked moc chce vie dosiahnut aj vysledky, ale zvycajne to hra vyslovene pre zabavu, skor podporuje mna aby to islo tym spravnym smerom, ktorym chceme, cize profi
, este ze mame podporu u tych nasich poloviciek, inac by uz asi neboli
Uplně tě chápu jak to myslíš. Když jsme spolu začali mluvit o pokru tak spoustě věcem rozuměla, ale když se začneme, nebo spiš já začnu, se bavit o nějaké strategii, nebo něčemu pokročilejšímu, vidím na přítelkyni, že mě poslouchá a vnímá, ale nechtěl bych vědět co si myslí. Když to na ní uvidím, přestanu a radší se bavíme o něčem jiném.johnatandick píše:Moje slečna je na "poker-talk" alergická. Rozumí konceptům variace, že to v long termu není gambl ale skill atd. Nerozumí a nikdy rozumět nechce konceptům samotné hry. Občas se přistihnu, že mám chuť jí něco říct, ale pak si uvědomím, že o pokru jsem už mluvil ráno a odpoledne, tak to radši spolku, abych zas nedostal vynadáno, že mluvím jenom o tom.
Přitom si ráda poslechne o jiných věcech, kterým nerozumí (typicky např nějaká PC hra, kterou zrovna pařím) a vypadá to, že ji to zajímá mnohem více...
Prostě se mě raději zeptá, jestli můžu z těch bylinek udělat nějakel lektvar a jestli jde tam ten kůň ukrást, než aby se mě zeptala, jestli by nebylo lepší v tomdle spotu dát light 4-bet![]()
Nejvíc, k čemu jsem jí donutil, bylo, že odklikala jeden VIP freerol a vyhrála mi 1,5 E, seděli jsme u toho spolu a já jsem říkal "nooooo tohle prostě all-in, protožeee, no prostě to tam švácni"