Datum: 2.-4.12.2011
Doba sesion: 279 minut
Multitabling: 8-10 (hlavně 9)
Počet odehraných her: 53
Posledních 500SnG: 255/500
Počet všech odehraných SnG: 1755
Konečné výsledky této session:
Graf této session:
Skončil víkend a takto dopadl. Neodehrál jsem toho moc, ale zase to stálo za to

Za víkend jsem měl celkem pěkný upswing a konečně se situace výrazně zlepšila. Vycházeli mi celkem dost all-in konfrontace a to jsem ani nedal moc suckoutu

Musím si moc pochválit multitabling, na který jsem teď přešel. Hraji 9 table, které mám rozložené na celé obrazovce, trochu se mi překrývají, ale hlavní je, že jde vidět vše co je potřebné pro sledování daných situací. U tohoto rozložení stolu zůstanu delší dobu. Tímto stylem multitablingu jsem zvýšil barevné označení hráčů, což mi velice usnadňuje rozhodování v pozdějších fázích turnaje. Mám celkově o moc větší přehled co se děje na všech stolech zarás. Je pravda, že se musím mnohem více soustředit, abych neudělal nějaký miss click nebo špatně nevyhodnotil situaci. Zatím to zvládám dobře. Včera jsem neměl moc času a hrál jsem jenom 9turnajů při 9 table a i při tolika stolech jsem byl schopen uhrát, až na 1, všechny turnaje minimálně do bubliny. Výsledky včerejších turnajů mě velice potěšili a mám z nich velkou radost (3x první, 2x druhej, 2x třetí, 1x čtvrtý a 1x pátý). Tím jsem si utvrdil, že dokážu uhrát 9 stolů na bublině a v ITM zároveň. Sice to byla velice rychlá klikačka, ale fakt jsem to zvládnul a mám z toho radost.
Na už zmiňovanou tabuli jsem si zapsal všechny cíle a pokusím se ji vyfotit, aby jste měli představu na co se tento měsíc soustředím a jak vypadá můj plán na obhájení SilverStars.
Jsem velice rád, že jsem se dostal do studijní skupiny alkaatche a Jakuba Šlemra. Jsem doopravdy zvědav, co pro nás trenéři připravili

Doufám, že účinkování ve studijní skupině mi pomůže zvýšit počet mích prvních míst tak, abych mohl zvýšit limit. Tuto session jsem odehrál ještě před zveřejněním mého bankrollu, takže už mi pár BI do něj přibylo

Teď si jdu zanalyzovat pár HH a budu se soustředit na ITM fázi. Už jsem se díval i na pár videí.
1.11 jsem odehrál i po dlouhé době MTT turnaj a to 1,1 rebuy 30k GTD. Tento turnaj mě moc nenadchl. Nevím jestli jsem se dostal ke špatnému stolu, ale každou handu byl někdo v all-in konfrontaci. Po chvilce jsem zjistil, že nějaká postflop hra nebo kradení blindů nebude mit žádný význam a čekal jsem jenom na monster handy, které jsem musel hned pushovat. Hrál jsem hodně tight a nepouštěl jsem se do hry s horší kartou než 88+ AT+ a i tak jsem před ukončením rebuy vypadnul. Někteří jedinci jenom za tu dobu co jsem byl u stolu posílali jednu handu za druhou a rebuy dávali snad každou druhou handu. Někteří i 20x a to minimálně. Nejvíc mě mrzela prohra AA ve 4way all-in konfrontaci, kdy soupeř chytl set 7. S tím se ale dalo počítat, a tak jsem spadl na shortstack a po pushu AK jsem vypadl uplně. Bohužel ani AA u tohoto stolu nemělo patřičnou sílu na vítězství

Pokud bych tuto konfrontaci vyhrál, dostal bych se určitě na add-on za 30.000 chipu a po tak rychlých blindech bych mohl ještě ukázat nějaké své umění

Bohužel se tomu tak nestalo. Tak snad zase přístě.
Jdu studovat strategii a pracovat na svojí hře.
Hodně štestí u stolů, s výsledky se ozvu po další session.