od stanekmates
čtv 29. pro 2011 11:19:24
čtv 29. pro 2011 11:19:24
Luky: Někde v podvědomí to určitě máš, ale nedáváš tomu takovou váhu a důležitost, protože jsi to neslyšel nebo nečetl od někoho kdo to doopravdy umí ovládá tu strategii.
T-fon: Když si něco přečtu a přijde mi něco zajímavýho, tak nějakou myšlenku určitě postnu. Jsem zvědav, jak mi to půjde v praxi
No a o tom se taky zmíňím 
LudvikCS: Díky
Knihy jsem dostal pod stromečkem, ale dal jsem si je sám
Je doba informativní a kdo má nejvíc informací a umí je aplikovat, tak je bohatý
Takže až přečtu ty knížky, tak bych teoreticky mohl zvádnout microlimit a snad se posunu o něco výše.
Co se týká donkbetu, jak jsem za ně hrozně rád, protože dostávám perfektní pot odds a když jsou v potu na flopu 6,5BB a soupeř betne 1BB, mám odds 6,5:1 což je dost dobrý a pokud mám alespoň mizivou šanci na výhru 6,5:1 = 14% tak callnu. Nikdy však v takových situacích neblafují a pokud raisuji, nedávám 3BB, ale kolem 50-80% potu (nezapočítávám do něj bet 1BB). Takovým lidem jsem vděčný, protože se můžu podívat za hodně levno na další kartu a mám tak hodně levný chytání draw. Nakonec pokud nic nechytnu, tak jsem moc neztratil a pokud něco chytnu, tak se snažím dát sázku tak velkou jakou si myslím, že je schopen soupeř dorovnat. Samozřejmě záleží na dané situaci.
Jak řešíte obecně donkbety 1BB vy?
T-fon: Když si něco přečtu a přijde mi něco zajímavýho, tak nějakou myšlenku určitě postnu. Jsem zvědav, jak mi to půjde v praxi

LudvikCS: Díky

Co se týká donkbetu, jak jsem za ně hrozně rád, protože dostávám perfektní pot odds a když jsou v potu na flopu 6,5BB a soupeř betne 1BB, mám odds 6,5:1 což je dost dobrý a pokud mám alespoň mizivou šanci na výhru 6,5:1 = 14% tak callnu. Nikdy však v takových situacích neblafují a pokud raisuji, nedávám 3BB, ale kolem 50-80% potu (nezapočítávám do něj bet 1BB). Takovým lidem jsem vděčný, protože se můžu podívat za hodně levno na další kartu a mám tak hodně levný chytání draw. Nakonec pokud nic nechytnu, tak jsem moc neztratil a pokud něco chytnu, tak se snažím dát sázku tak velkou jakou si myslím, že je schopen soupeř dorovnat. Samozřejmě záleží na dané situaci.
Jak řešíte obecně donkbety 1BB vy?
Naposledy upravil(a) stanekmates dne ned 5. říj 2014 18:08:52, celkem upraveno 1 x.
Mít velké cíle je základní kámen pro váš úspěch
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.