Tento týden v úterý jsem se setkal s ostatními členy studijní skupiny v Olomouci. Domluvili jsme se, že se sejdeme v kavárně kolem 3 hodiny odpoledne.
S šefem v práci jsem se domluvil, že pojedu dřív z práce. Dostal jsem propustku od 1 hodiny a v tu dobu jsem vyrážel směr Brno. Fotbalový trénink jsem odložil a trenérovi jsem řekl, že budu delší dobu v práci (menší kamufláš

).
V Brně jsem vyzvednul, po telefonické domluvě, medvídka98 a v 13:15 jsme vyráželi z Brna směr Olomouc.
Cesta byla hodně zajímavá, s medvidkem98 jsme se seznámili a pokecali kdo so děla a hned potom jsme navázali na poker, o kterém jsme se bavili až do Olomouce. Cesta byla dost zajímavá, protože cesta do Prostějova byla uzavřena, tak jsme museli jet přes Přerov. Abych pravdu řekl, tak v Přerově se mi moc nelíbílo, jednu chvilu jsem se aji bál a protože jsem stál na semaforu jako první, měl jsem strach o kola
A to jsme ještě byli skoro u cíle a vraceli jsme se, protože jsme si nebyli jistí a dostali se až do Samotišek a odtud jsme už dobře trefili kavárnu, kde se sraz uskutečnil.
Po přijezdu jsem zaparkoval u nějakýho plotu u baráku a modlil se, abych neměl botičku až přijdu k auto. (Taky jsem se ale 3x díval

)
Přijeli jsme kolem pul 4 a když jsme přišli, byl jsem mile překvapen, že se nás sešlo tolik (hoacin, Luky, chiko, elSabi, a medvidek se mnou) Ze začátku jsem trochu přemýšlel kdo je kdo, ale po chvilce mi všechno docházelo

Trochu mě i štve, že jsem nevzal foťák na neudělal nejakou památeční fotečku.
Domluvili jsme se na následujícím plánu. Jeden z nás zahraje session a potom si hru rozebereme pomocí softwaru. Los padl na hoacina, protože byl nezkušenější. Připojili jsme se na net, zapli veškerý software a hoacin si zapnul 6 stolů 3,5$ SnGčka. Po chvíli hraní se hned rozjela zajímavá diskuze o handách, které hoacin odehrál až do doby, kdy nám vypadnul net v tu chvíli jsme všichni byli jak opaření. Nejvíce hoacin, který se snažil rychle vyřešit problém mobilním pripojením, ale už jsme se připojili pozdě a hoacin mě bohužel menší downswing. Po vyřešení problému s připojením jsme se rozhodli zahrát si ještě jeden set, ale tentokrát už jenom 1,5$ SnG a ten jsme dohráli až do konce.
Následovala velmi zajímavá diskuze mezi medvidkem a hoacinem, kde se řešila range soupeřů a to převážně, jak moc, nebo co jsou soupeři schopni callnout, když pushneme v ruzných situacích. medvídek si stál za názorem, že i horší hráči mají respekt ke all-inům a jejich calling range bude +-10% podle pozice. hoacin si stál za názorem, že pokud je u stolu fishka, že je schopná tě callnout i Ax, protože tomu nerozumí a eso nezahodí. Tato diskuze probíhala velice dlouho a hodně jsem se z ní poučil. Hned mi to doma nedalo a začal jsem analyzoval a díval se s čím se soupeři do sebe pouští a hlavně co callují a na jaké pozici. A tím jsem si utvrdil, že hraju nadmíru tight a měl bych zabrat v pushování. Díky chlapy.
Mezitím nás opustil Luky, protože spěchal na autobus, který mu jel domů. Po diskuzi jsme se rozhodli zahrát ještě jeden set a hoacin zapl 6 table a opět 3,5$ BI, protože 1,5ky šli v pohodě. Začali jsme hrát a uplně jsem se divil, jak moc tight hraje hoacin v brzké fázi turnaje. Nebo jsem spíš přišel na to, že zbytečně odhazuju chipy v některý ne moc příjemných situacích a častěji bych se v brzké fázi měl vzdát, pokud doopravdy nechytnu dobrou kombinaci nebo dokonce nuts. Ovšem i tato session nebyla dohrána až do konce, protože problémy s internetem se objevili nanovo a tak hoacin zažil další menší downswing (tohle jsem ti doopravdy nezáviděl). Když jsem "dohráli" bylo něco kolem půl 8 a pomale jsme se chystali domů. Zaplatili jsme a před kavárnou jsme se rozloučili a elSabi hodil hoacina a chika na nádraží a my s medvídkem jsme se rozjeli směr Brno.
Cesta zpět byla příjemná, dozvěděl jsem se od medvídka dost zajímavých inspirací pro svoji hru a poradil mi pár strategii, které mu fungují a jak by danné situace zahrál on. Diskuze v autě mi přišla dost na úrovni a jsem rád, že jsem si konečně s někým mohl pořádně pokecat o hře SnG a nejenom kolik kdo vyhrál, kolik kdo prohrál a na co prohrál atd.atd.
Při cestě do Brna jsme najeli na dálnici, ale museli jsme hned sjet, protože nemám dálniční známku. Takže jsme měli namířeno do Prostějova a popravdě ani nevím jak jsme se tam dostali. Cesta do Prostějova byla uzavřená, tak jsme museli jet oklikou a bez značení objíždky to šlo velice težce. Jeli jsme snad největšími dírami a zapamatoval jsem si jedno město "Hamry" a ty jsem vůbec nenašel na mapě

Najednou na ukazatelech byli Svitavy místo Prostějova, tak jsme se zase vráceli nějakou oklikou zpátky, no komedie. medvídek říkal, že jsme jeli kolem nějakého vojenského prostoru a jestli tam zabloudíme, tak se do Prostějova nedostaneme, tak jsme zase jeli na jinou stranu a kličkovali jsme jak zající. Nakonec jsme se rozhodi jet do Plumlova kolem nějaké nádrže, do Prostějova a pak už byla cesta uplně v pohodě až domů do Brna. Dost jsme se při jízdě zasmáli, protože jsme vůbec v jednu chvíli nevěděli kde jsme
Cesta vypadal zhruba takhle:
Dojeli jsme do Brna, vysadil jsem medvídka a jel jsem směrem domů (30 km na jih). Ještě jsem se v Brně musel otočit u tunelu, protože byl zavřenej a tak jsem zase jel nazpět a po staré silnici domů. Ještě než jsem vyjel z Brna jsem si musel poustit nahlas rádio, protože jsem byl tak unavenej, že jsem pomale usínal za volantem. S medvidkem jsme se pořád bavili, takže na mě únava nedolíhala, až bylo potom ticho, tak jsem měl co dělat, abych dojel v poho domů.
Ze setkání mám dobrý pocit. Konečně jsem si pokecal s někým, kdo pokru rozumí a baví ho na takové výšši, že má tendenci se zlepšovat. Pochytil jsem dost inspiračních nápadů a nejvíc mě zaujala celkově hra na SB a posleze na BTN. Taky zajímavé bylo rozebrání ante, a v této fázi bych měl začít být o mnoho aktivnější. Doufám, že se s klukama ještě někdy setkáme aby jsme si pokecali a zkusili přijít na nejlepší a nejziskovější situace.
S medvidek jsem se domlouval na nějaké session v Brně, tak doufám, že si najdeme čas a domluvíme se na nějaké session, protože mám pocit, že se od medvidka můžu ledasco naučit a rozebrat spoustu situací.
Setkání se mi moc líbí a budu se těšit, až se někdy střetneme znovu. Mějte se fajn chlapy a ať se Vám daří.