No vždycky si představím, že 22+, Ax, KTs+, KQo je 23%. Ne, nedělám si srandu, ono to tak ode mě asi vždycky zní, ale tohle je prostě pro určitý hráče calling nuts. Tak moc vsázíš proto, protože nic nemáš, blafuješ...

I na bublině to tak funguje. Jako když odboucháš ty broadwaye a necháš jen tu top fish range, pořád je to přes 20% caller. Proti tomu nemůžeš ATC posílat za 15BB ani omylem. Jak jsi psal (nebo někdo jiný?!), že soupeři moc neřeší rozdíl mezi Axs a Axo. No to pro ně není až tak velkej rozdíl když callují, ale pro tebe je to úplně brutální rozdíl. Calling range Axs je 4%, calling range Axo je 12%. Tebe moc nezajímá, jestli má v calling range KJs nebo i KTs, A5s nebo i A2s, to je o ničem. Tebe zajímají ty offsuit handy, který chodí 3x častěj a tu calling range strašně rychle zvětšují. Jestli on vidí KQs=KQo, A2s=A2o, tak máš sakra velkej problém. Podle mě proti spoustě hráčů tam už jsem -EV na tom samotným pushnutí, proti někomu jseš třeba trochu ziskovej, ale když se někdo dívá a vidí tě pravidelně pushovat 15BB deep takovej trash, což se na tebe dřív či později proflákne (ať už tě BB callne nebo to pošleš 3x po sobě), tak už ti nikdy nedají kredit za handu. Randoma co mi nechává podíl blindů, který mi příjde víceméně férovej, bych tu calloval třeba se 77+, AT+, (nita i víc tight), ale na hráče jak jsi ty bych si tu vyvěhl s tak loose rangí, že by tě možná dost překvapilo, co se dá 15BB deep callnout...

Ale jako už bych nehrál, jak moc jsme deep, ale to, že ty jseš schopnej tam poslat 80%+. No a proti tomu můžu často callovat 25% i když mě trochu hryže ICM, pokud ne, tak můžu callovat i 35%

Tak tam dostaneš K9s, QJs,KJo, A8o, A5s, něco takovýho... Podle mě si za jakýsi vysněný (možná skutečný, ale strašně malý) zisk dost ruinuješ equity tím, že si takovým chováním mezi rybama přilepší terč na čelo a egofishe ti tohle nedarují, šerifové ti možná ještě pro výstrahu napíšou do chatu varování, ale pak tě budou callovat s takovejma handama, že už bys tam měl pushovat jen unexploitable handy...