od stanekmates
pát 8. čer 2012 14:16:53
pát 8. čer 2012 14:16:53
hoacin: V hodně lidech máš na mysli 5-7 lidí a pushování z BTN nebo SB? Ve více lidech a cca 10BB efekt. stack pushuju ze SB okolo 60-70%. Za to na BTN pushuju okolo těch 20-25% a někdy se mi zdá, že jsem moc tight. Na SB mi to většinou vychází dobře. Když se dívám po session, co lidi callují na blindech, tak se mi zdá, že na push soupeři callují hodně uzkou range. Hodně málo narazím na nějaký slabý eso např. A3o nebo silnější broadway handu typu KJo, QTs atd. Proto si myslím, že bych mohl pushovat víc než jenom všechny esa a silnější broadwaye. Přemýšlel jsem, že bych (samozřejmě podle situace) rozšířil pushing range na BTN tak na 30%-35%, kde bych pushoval všechny broadwaye a silnější kingy (K8o, K6s) a nejsilnější Queeny (Q9o, Q7s), možná J8s+, T8s podle situace. Není to moc loose?
medvidek98: Jak říkáš, všechno je podle danné situace, velikostí stacků, readů na soupeře apod. Jenom bych si chtěl ustálit nějakou range, kterou bych měnil v závislosti na ostatních okolonostech.
P.S.: Ještě co se týká bubble faktoru. Kde bych si o tom mohl přečíst víc? Měl jsi to v úkolu hoacin a celkem mě to zaujalo. I medvídek o tom psal nějaký úkol co si vzpomínám. Calling range na blindech mám uplně tragickou a ještě jsem ji moc nestudoval.
medvidek98: Jak říkáš, všechno je podle danné situace, velikostí stacků, readů na soupeře apod. Jenom bych si chtěl ustálit nějakou range, kterou bych měnil v závislosti na ostatních okolonostech.
P.S.: Ještě co se týká bubble faktoru. Kde bych si o tom mohl přečíst víc? Měl jsi to v úkolu hoacin a celkem mě to zaujalo. I medvídek o tom psal nějaký úkol co si vzpomínám. Calling range na blindech mám uplně tragickou a ještě jsem ji moc nestudoval.
Naposledy upravil(a) stanekmates dne ned 5. říj 2014 18:09:10, celkem upraveno 1 x.
Mít velké cíle je základní kámen pro váš úspěch
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.