Moc pěkný otázky T-fone
T-fon píše:Jsem ted koukal poradne na tu tabulku cilu na rok 2013, prijde mi dost krutoprisna .)
Přísná mi přijde taky, ale právě o to jde

Už jsem napsal celý článek o cílech, který by měl vyjít v pátek, kde komentuji celé plány na rok

Kdybych si dal cíle, o kterých bych věděl, že je dám "v pohodě", tak bych se nesnažil jako teď.
T-fon píše:To uz i minulej rok jsi hral 6dni v tydnu 4hod denne?
Na konci roku (listopad, prosinec) ano.
T-fon píše:Tzn. zadna dovolena, zadnej vikend na horach/u vody?
Minulý rok toho nebylo zase tolik viz. 2000$ PS SnG Challenge. Tento rok toho s přítelkyní moc neplánujeme. Na hory jedeme na 3dny v březnu a v létě budu mít celozávodní dovolenou dvat týdny = 1 týden mám v plánu grindit jako o život a nahrát celý týden dopředu tak, abych druhý týden mohl relaxovat a naplno se věnovat přitelkyni. Snad mi to tak vyjde.
T-fon píše:Ja vim, ze jsi v pokeru ambiciozni a mas velky plany, ale zajimalo by mne, jestli se na ty kazdodenni session tesis, nebo uz to beres jako nejakou praci nebo povinnost a jestli se do toho nemusis nekdy spis nutit (coz ja treba dost casto).
Nad tímto moc nepřemýšlím, vím co chci udělat a chci to tak moc, že to beru automaticky. Někdy se těším strašně moc, jako třeba dneska, protože včera se mi dařilo velice dobře. Někdy se mi moc hrát nechce, ale řeknu si, že i když se nedaří, tak mám dlouhodobě cca 100-150Kč/hodinu (s RB i víc). I když dneska třeba prohraju 50$, tak si z toho nic nedělám, protože vím, že pouze jedna prohra nic neznamená. Důležitý jsou měsíční a hlavně roční výsledky. I když během hraní se vztekám, někdy až nepřiměřeně

Teď mi tak dochází, že máš asi pravdu a poker beru jako svoji "druhou práci". Nejvíc se mi líbí, že mě nikdo nenutí

chci tolik a tolik peněz měsíčně, tak vím co musím udělat a pokud to nesplním, můžu si za to sám. Strašně se mi na pokru líbí ta časová svoboda. Ne jako v práci: "v 6:30 tady budeš i kdyby jsi seděl 3 hodiny a nic nedělal" (nebo odpovídal na T-fonovi otázky

).
T-fon píše:To uz i minulej rok jsi hral 6dni v tydnu 4hod denne?
Ještě k těm 4 hodinám. Beru to tak, že dělám 8 hodin a doma jsem okolo 16:00. Doma udělám jenom to nejdůležitější během pár minut a jdu hned hrát. Funguje to zhruba dvěma způsoby:
1) Odehraju denní limit najednou, skončím cca 20:30 a věnuji se přítelkyni
2) Odehraju cca 2-3 hodiny, pak si dám pauzu (přítelkyně nebo jdu na trénink) a potom co jde přítelkyně spát, nebo co se vrátím z tréninku, tak na to sednu ještě tak na 1,5 hodinky a okolo 23:00 chodím spát.
Spousta lidí pracuje 12 hodin denně a není to pro ně problém, tak nevím, proč bych to neměl zvládnout. Jinak už jsou to jenom výmluvy z lenosti
Mimo jiné mám toho celkem dost a nejsem moc aktivní, ale snažím se sledovat co nejvíce blogů a tvůj čtu velice rád. Musím před tebou

, protože tvoje výsledky u frantíku jsou opravdu exelentní

GL i když ty ho nepotřebuješ