davmus13 píše:alkaatch píše:To stopngo neni spatny napad, ale problem je ze ta za tebou to muze jenom callnout a muzes byt proti dvema, takhle s tim allinem mas vetsi sanci ze budes jeden na jednoho....
Jinak davmus poslat to s jakoukoliv kartou je prece blbost...nemas zadnou folde equity, to radsi zahodis a pushnes loose potom
Alkaatchi, mam te za profika a proto si rad necham poradit a chtel to prosim nejak vice zduvodnit

.
Popsana situace byla tak, ze souperi drzeli 80bb a 35bb a hrac na SB pushnul s KQ s pouhymi 5-6bb. Ma cenu nejakou kartu zahodit? Mam ve hre i svuj SB, navic byl tam predemnou raise a mam alespon nejakou sanci nabrat vic chipu, kdyz to pushnu. Nedokazu si predstavit situaci tak, ze bych KQ zahodil, pak mi na buttonu prisla nahodou spatna karta, takze bych se dostal opet na BB, kterej bych vlozil a uz by mi zustaly 4bb nehlede na to, ze je pravdepodobny, ze ve hre byly treba jeste ante. Mne to prijde trosku zbytecny. Clovek by stejne potreboval ustat alespon 3 tocky, aby byl zase zpatky ve hre, proto mi jako push s KQ prisel naprosto v poradku a jak rikam, asi bych to udelal s jakoukoli kartou. A mozna bych to udelal s lepsi kartou o par kol driv

Pokud mi teda tech 5bb nezbylo po nejakym allinu.
ante nebylo ve hre zadny, to bych ho zminil

a na final jsem nastupoval uz jako nejmensi stack a snad jako jedinej jsem se nedostal na final tablu do nedinyho showdownu a drzel jsem se ve hre vylozene jenom kradenim, coz bylo dost komplikovany, protoze ja byl seat 8 a bigstack seat 7, a jak rikam, byl fakt hodne loose a proste jsem se s nim nechtel dostat do hry ani s AK. nejhorsi handa byla pro me na AI s nim asi TT. taky to tam hodne doublil a pak i vyrazoval na nejaky tocky, kde byl teda snad pokazdy horsi. stul byl celkove hodne slabej a tak mi prislo lepsi si spis pockat, az se to vykosi navzajem, coz se nakonec i stalo, protoze na vitezstvi to proste nevypadalo nikdy a ja se chtel dostat do penez kvuli dost solidni vyplate po prasknuti bubliny a pak i vzhledem ke kazdymu dalsimu skoku pri lepsim umisteni. hraci tam nedokazali polozit vubec vubec nic, porad limpovali a nakonec jsem se diky tomu dostal takhle daleko. to jenom duvod, proc jsem byl na tom takhle spatne ve trech lidech. a akorat handu pred touhle vypadnul velice slaby hrac na ctvrtym miste a ja uz proste pri tomhle stacku nevidel jinou moznost, nez to proste zkusit parkrat vytocit. jenom jsem pak proste pri cekani na nocni bus nemel nic lepsiho na praci, nez premejslet o tom, jak jsem si mohl jeste treba zvysit pravdepodobnost lepsiho umisteni
Lukáš nikdy nerikal, ze to poslat s KQ bylo spatny. prave naopak. jenom ze to neni push s any two. nejaky totalni blbosti jdou tady v klidu zahodit a pockat si na lepsi kdyz budu mit navic iniciativu na buttonu a bigstack jeste taky muze nejaky kraviny zahodit a dat mi tak par hand navic. to mi je celkem dost jasny. jsem na tom sice dost blbe, ale jeste muzu hru pockat a mit aspon nejakou FE.
a takze jestli myslim, ze je hrac na BB dostatecne tight a face up, tak to jde zahrat tim stopngo, jestli tam mam 2 dobry hrace, tak spis AI rovnou. rozumim tomu spravne?