od Eugenext
čtv 27. říj 2011 13:18:38
čtv 27. říj 2011 13:18:38
Zdravím,
Do začatku bych chtěl řict ,že mi je 15 a doufám ,že mě nebudete soudit jenom podle toho.Poker sem začal asi jako vetšina na facebooku v pruběhu roku 2010 zjistil jsem že je to popměrně lehký a myslel jsem si jakej nejsem borec ale přitom jsem byl úplná rybka.Koncem roku jsem objevil No deposit bonus na Party Poker asi nemusim řikat jak to dopadlo když jsem s 25 dolarama sel hrat NL50
.Tak sem se snažil potom o comeback na freerollech ale to taky nedopadlo nějak slavně. A tak potom jsem se vrátil na hrací penízky ale tentokrát už na Pokerstars (pokrok jak sviňa
)až potom jsem se rozhodl vložit nejakych 20-30 dolaru(už je to strašně dávno začatkem roku kdo si to má pomatot
).A to byl začátek konečně začal hrát podle BRM ale furt jsem byl fish takže to byla jenom otazka času kdy přes ty nejlevnější SNG bustnu no stalo se tak za poměrně dlouho za měsic
.Dalších 20 přislo nakonci práznin +- za 2 týdny jsem byl zas v Bustoville, přece nebudu hrát nějakých ušmudlaných 1,50 přece mám toho tolik nastudovanýho to nemužu bustnout a vida furt to jde. To mě ještě víc naštvalo a nakoplo ,že jsem se slušně řečeno vykašlal na SNG a vrhl jsem se na studium CG a tak jsem si na Pokerstars vložil znovu tentokrát za 80 dolaru a to dopadlo tak ,že jsem se včera dostal na 10 dolaru a proto jsem se rozhodl přejít na FL CG a taky založit blog ,který doufám jestě během dneška začnu psat.
Doufám že ste to dočetli až do konce a že mě hned neukamenujete za to ze mi je 15.
Do začatku bych chtěl řict ,že mi je 15 a doufám ,že mě nebudete soudit jenom podle toho.Poker sem začal asi jako vetšina na facebooku v pruběhu roku 2010 zjistil jsem že je to popměrně lehký a myslel jsem si jakej nejsem borec ale přitom jsem byl úplná rybka.Koncem roku jsem objevil No deposit bonus na Party Poker asi nemusim řikat jak to dopadlo když jsem s 25 dolarama sel hrat NL50

Doufám že ste to dočetli až do konce a že mě hned neukamenujete za to ze mi je 15.
Naposledy upravil(a) Eugenext dne ned 5. říj 2014 17:46:38, celkem upraveno 1 x.