od Daniela98
pon 13. bře 2017 16:58:31
pon 13. bře 2017 16:58:31
TMT píše:Zdravím, napíšu to na férovku ale samozřejmě to berte jen teoreticky xD ... V dnešní době už to je stejně běžná záležitost a pro někoho možná i styl....Jdou po mne exekuce a už mi zabavují i peníze z mého klasického bankovního účtu, takže jsem si poslední rok všechny peníze dával "pod polštář", abych si je pak mohl poslat na poker a alespoň se nějak uživit... Zajímalo by mne tedy, jestli vás napadá způsob, jak se těm lichvářům při výběru peněz z PS co nejvíce vyhnout v souvislosti s novými zákony od roku 2017? Nevím jestli jsem to pochopil správně, ale teď už půjde vkládat i vybírat jen na bankovní účet? Takže dřívější metody výběru (https://www.pokerstars.cz/poker/real-money/ ) už neplatí? Pokud to však platí, jakou z těch metod by jste doporučovali?
Moc vás prosím o rady, klidně napište i soukromě, tak trochu na tom závisí moje existence. Moc děkuji!
Vkladat/vybirat můžeš stejne jako v roce 2016,takže skrill a podobne normálně jede a můžeš používat.bankovni ucet potřebuješ jen pri registraci/overeni pak uz je na tobe jestli si peníze budeš vybírat pres něj nebo budeš pouzivat internetové peněženky.