Moderátor: T-fon
Ahoj,A_Rimmer píše:Najlepsie riesenie je vzdy vlozit aspon nejaku minimalnu sumu "korektnym" sposobom, t.j. z tvojej karty alebo z tvojho Skrill uctu. Potom budes moct tym istym sposobom vyberat uz lubovolnu sumu (cize aj to co si tam vlozil z cudzej karty).
Ahoj,alkaatch píše:riicko: jestli mas ucet zalozenej na svoje jmeno,ale depositoval jsi z cizi karty, tak s tim bude asi trochu problem, ale nic neresitelnyho. Budes jim muset poslat nejake dokaldy - kopii obcanky, nejaky vypis z uctu, ucet treba za elektrinu nebo internet, kde bude videt ze opravdu bydlis na te adrese kterou jsi zadal + jim nejak vysvetlis jak to bylo s tim depositem a melo by se to vyresit.
Ja myslim, ze by to malo byt OK, s tym ze pravdepodbne budu od teba pozadovat tie doklady ako pise alkaatch.riicko píše:já o výběr zatím nežádal...dotaz byl, než to udělám. Účet mám na své jméno a vše sedí...takže mám aktivovat svou kartu a tam vložit třeba 10$ a bude to OK?
Chápu, že to musí hlídat.alkaatch píše:Oni proste tyhle situace musej nejak hlidat, ale pokud mas account na spravne jmeno tak se to urcite nejak vyresi. Proste jim posli co budou chtit a nejak s nima moc nediskutuj. Mozna by stalo za to jim to napsat rovnou pred tim cashoutem a nebo nejlepe udelat ten deposit z nove kreditky a cashoutnout tam.