Nejen Maaaarty...sloska píše:Marty ja myslel, že jsi SLÁVISTA!!!

Nicméně fandím v Evropě celému českému fotbalu...

Nejen Maaaarty...sloska píše:Marty ja myslel, že jsi SLÁVISTA!!!
Já nejsem nefanoušek Plzně, ale nefanoušek českého fotbalu. U mě to nemá co do činění s konkrétním mužstvem. I když se mi nelíbí, že polovina těch plzeňských fans je z umělý hmoty a před třemi lety ani nevěděli, že nějaká Viktorka hraje ligu. To samozřejmě neplatí pro Maaaartyho, kterej je odněkud z Krušných hor a lokálně je pro něj Plzeň asi nejbližší klub (nevím, jak jsou na tom Teplice).mnouckk píše:Já nevím, že každý ne-fanoušek Plzně je nepřejícný... To co Plzeň za poslední tři roky udělala pro koeficient je super, stejně tak Liberec. A ano, ač nerad ale i Sparta. Letos Plzeň příště někdo jiný...
Tak jako je pravdou, že situace kolem fotbalu je jaká je, ale proto určitě nebudu přát šestku českému týmu v LM... Ale asi ti rozumím, proč ta trpkost a hořkost v tvé mysli... Btw, já jsem původem taky ze západu, od Sokolova, takže Plzeň pro mě již dříve byla baštou fotbalu (hned po našem vesnickém SpartakuKory8 píše:Já nejsem nefanoušek Plzně, ale nefanoušek českého fotbalu... To samozřejmě neplatí pro Maaaartyho, kterej je odněkud z Krušných hor a lokálně je pro něj Plzeň asi nejbližší klub (nevím, jak jsou na tom Teplice).mnouckk píše:Já nevím, že každý ne-fanoušek Plzně je nepřejícný... To co Plzeň za poslední tři roky udělala pro koeficient je super, stejně tak Liberec. A ano, ač nerad ale i Sparta. Letos Plzeň příště někdo jiný...
Jakub Š. píše:Pěkný
No my měli dneska domluvený tenis Víťou od 11:00 ale o půl páté nebo tak něco přišla smska, že trapně ještě hraje nějaký SF stůl 11$+R a jestli bychom to mohli posunout, tak druhý pokus je ve tři, za chvíli vyrážím
tak to je sick, co to bylo za turnaj, asi nějakej vyšší buy in, když za sedmý už je 1300 ne? Tam asi v top3 už museli bejt slušný vejplaty...Vocaaas píše:Tak dneska ten tenis slusnej match handicapovanejchjinak jsi zapomnel podotknout, ze jsem to svorcoval do pul 7 rano za ubohe 7.misto a 1300 dolaru. Jsem se byval mohl radeji vyspat
Jo vidíš, jsem slepej, díkyvisnak píše:Informace o tom, že to byl 11$ Rebuy byla výše uvedena
No prostě věřim tomu, že se tam dá udělat o tolik větší roi, že se to oproti turbům pořád vyplatí hrát, i když jich odehraju míň. Tím spíš, když vidím, že na party je tam u stolu průměrně o jednu až dvě ryby víc (u turb je víc regů). A celkově potom jak je tam menší variance, a člověk nemá dlouhej swing, tak má lepší mindset, což zase pozitivně ovlivňuje hru a tím výsledky. Takže je to takovej pozitivní "odčarovanej kruh"TomVonSchau píše:Až teď jsem si uvědomil, že nejsem jediná bílá vrána arény co hraje non turba. Můžu k tomu jeden dotaz, jaký je tvůj důvod zůstat u standard speed?
No já jsem si právě nebyl jistej jestli to víš, tak jsem se s tím před tebou moc nechlubilPal1n0 píše:to ty si cespit__????