od Pamposek
pon 24. čer 2013 18:31:57
pon 24. čer 2013 18:31:57
Moderátor: chiko
Hehe ja taky ted hraju jedine hyper HU (zatim za 3.5$), jen moc volume nedavam, nestiham nicalwaysinminus píše:Ahoj
ja hravam vylucne hyper SNG, tak ak budes chciet prebrat cokolvek budem rad, kedze je tu celkom mala komunita "hyper esengacov".
Taktiez ak sa sa tu niekto objavuje pravidelne z hyper, ozvite sa.
celkovo a nielen tu, je dost velky niche co sa tyka hyper - co je dost ale pochopitelne....
Na 3.5$ uz narazim na stejny hrace, takze je treba si psat noticky.Chocha píše:Ty hraješ 3,5? Ja na 1,5 zatím na nikoho nenarazil dvakrát. Na nějaký ultra magorymoc nenarazim když je rychle hotovo. Ale to se da vrátit k mému ddotazu. Když dáš dvakrát plnou v prvních 4 handach neznámého hráče špatně se mu calluje i třeba A4 na tož QT. A bum jsem 160 chipu napřed.
Zacinat foldem proti unknown je chyba, protoze z foldu nedostanes zadny infoChocha píše:Mám s tím problém hodně často zacinaj foldem nebo limpem
Nesmis to posilat bez aspon top paruChocha píše:Když nad tím tak premejslim nejvíc mi vadej hráči 100/15 . Co si limpnou 72 i AJ a raise oboje jen callnou a když to posles tak to maj
Zkus hrat trosku vic tight, me to pomohlo ... hodim nekam vysledky i za tenhle tyden, kde se mi slusne dariloChocha píše:Tak když jsem začal mít pocit ze to pěkně jde tak se houpačky obrátila a šlo to pěkným fordem dolů. Ze začátku sem to spíš netocil a pak sem začal hrát i mizerne dohromady tragédie. Tak ale ještě nemám odehráno ani 500 turnajů tak z toho nebudu dělat velblouda. Snad se oklepu pojede to dál.
Nevíte jestli jede wizard 2 bez HM2? Večer na to kouknu ale ať si nedělám naděje. Testovacka jedničky mi skončila. Jestli tam nepůjde nepůjde zadat ty range dle libosti tak je to o ničem.