od Marcellus75
sob 21. dub 2012 2:31:16
sob 21. dub 2012 2:31:16
Muzu se zeptat mistnich dikuteru, o co jim v diskusich nad nejakym problemem jde? mel jsem zato ze primarni je poradit/napsat svuj pohled na vec ale posledni tri dny z mne neznamych duvodu zjistuju, ze dulezite je "mit pravdu". Vy fakt delat jako byste za lepsi radu ziskavali lepsi winrate:]]]]]
Panove ja chapu, ze v urcitem veku je tezke napsat "Ok, ja jsem k tomu napsal vsechno co jsem chtel, je na zadateli o radu aby si z uvedenych rad vybral co povazuje za nejlepsi" ale preci jenom to obcas zkuste, sobe usetrite cas, zlepsi se tu atmosfera a verte mi, jsem jsem na netu od roku 95, kdo me zna vi, ze pro me zadny flame neni dost dlouhy, ale u vaznych veci za to ten pocit vitezstvi nestoji:]]]]]
Panove ja chapu, ze v urcitem veku je tezke napsat "Ok, ja jsem k tomu napsal vsechno co jsem chtel, je na zadateli o radu aby si z uvedenych rad vybral co povazuje za nejlepsi" ale preci jenom to obcas zkuste, sobe usetrite cas, zlepsi se tu atmosfera a verte mi, jsem jsem na netu od roku 95, kdo me zna vi, ze pro me zadny flame neni dost dlouhy, ale u vaznych veci za to ten pocit vitezstvi nestoji:]]]]]
Naposledy upravil(a) Marcellus75 dne ned 5. říj 2014 17:23:41, celkem upraveno 1 x.