od Bandit Queen
čtv 15. pro 2011 17:16:41
čtv 15. pro 2011 17:16:41
KDE JE ALKÁČ??? UŽ TU TÝDEN NEBYL!
Bejbi nebude sedět v koutě!
Moderátoři: pepe4477, kacvo, sloska, T-fon
Jakub Š. píše:Ahoj,
Alkáč se moc omlouvá, ale měl teď před koncem roku nějaké vyřizování a dodělával spoustu věcí do školy (které přirozeně odkládal)Nicméně říkal, že se nejpozději ted o víkendu by měl mít všechno hotové
Jo, to byl příspěvek pouze pro takové nalazení!SitkaCZ píše:Jeste zpet neni, ale uz se to blizi)
Jn, byl jsem trochu aktivnější...michalP píše:tak jsem se konečně potkal s hoacinem u stolu. bohužel do haeds upu jsme se nedostali. musel jsem ho vyřadit na třetím místěhraju si svých devět stolů a najednou koukám že na bublině někdo pořád pushuje. kouknu co je to za ptáka a on hoacin czech republic. nejdřív prasknul bublinu a pak musel jít. snad si to dáme příště.
hra to byla dobrá!! já na to absolutně nenacházel odpověď. co taky můžeš dělat jako druhej na chipech když do tebe chipleader pořád buší přes short stack. trošku jsem se modlil aby tě konečně callnul. hodně jsem ti potom fandil aby ti to A high vydrželo:) s tvýma chipama už jsem si toho dalšího celkem povodil:) snad si to dáme příštěhoacin píše:Jn, byl jsem trochu aktivnější...Jsem v tom turnaji vytočil myslím jen toho bubble boye, jinak celej chiplead jsem si nakradl...
nenechávej to na poslední chvíliBandit Queen píše:a víme, kdy se Lukáš vrátí? Já jen abych věděla, do kdy musím mít domácí úkol