Nepovažuji se za fish a přesto na nízkých blindech takovýto raise na 90 rád callnu např s 22+ nebo i ATs+.
Pokud špatně trefim flop, foldnu. Pokud chytnu set a pod, můžu zdablovat.
Aby byl člověk v 9 man plusový, tak nemůže jít do coinflipu před ITM snad myslím více jak 1x, takže takováto hra na nízkých blindech může být řešení, jak to porážet, když se to hraje dobře na flopu.
A z toho důvodu i ten vyšší raise, aby mě necallovali třeba s těma 22 nebo spíš aby to pro někoho nebylo tak výhodné.. Soupeřův set neodhalim a jsem v prčicích.
V turbu se dočkat dobrých karet je vzácnost, takže bych hledal nějaké řešení, ale určitě ne takové, abych musel dávat fold po nízkém flopu. To mi přijde dlouhodobě velice ztrátové.
Nedělám chytrého, nehraju to, ale možná si jich někdy pár pro zajímavost vyzkouším
Jo a s JJ vyšší páry neřeším, příště to může být naopak. To bych pak mohl opravdu jen čekat na AA (KK).
Jo a flop T84 to je přeci nádhera, když mám JJ. Dal bych plnou i např po flopu 567s, ale předtím bych teda každopádně vždy více raisnul, právě proto, abych pak nemusel řešit jestli něco z toho nechytnul

ula - m i m 0 z e mský mode r á t 0 r