od snickersnee
úte 20. pro 2011 1:57:28
úte 20. pro 2011 1:57:28
Ahoj poker blázni
jmenuji se Pavel a jsem kousek od Českého Krumlova. Je mi nějakých už 26 let, mám za sebou maturitu na ekologický škole a říkám že matiku nesnáším..
poker hraji tak 3 roky..ze začátku mě to moc chytlo, hlavně sitka 6max. Na začátku sem hrával na Fulltaku pod nickem dark_horse_PW, jenže docela dobrém upswingu přišel pád na prdel a já si začal nakecávat, že to není nic pro mě, že sem měl jen štěstí a blabla..no nehrál sem asi rok, skoro vůbec, když sem to pustil, po hodině sem vypínal..no ale když sem konečně doma naladil POKER CHANNEL a koukal na WSOP, HIGH STAKES, POKER AFTER DARK..no jéžiš, už u toho teď asi měsíc pořád sedim..na PS i 888pokeru mám nick snickersnee, ale nechci vkládat, zkusím to přes freečka a na PS přes open skill ligu..byl bych rád kdybych mezi vás zapadl a mohl se zúčastňovat debat a tak..

jmenuji se Pavel a jsem kousek od Českého Krumlova. Je mi nějakých už 26 let, mám za sebou maturitu na ekologický škole a říkám že matiku nesnáším..

Naposledy upravil(a) snickersnee dne ned 5. říj 2014 17:46:41, celkem upraveno 1 x.